Welkom in het mooiste restaurant van de regioLake House Rotterdam
Sunday Breakfast!
Vergaderen met het mooiste uitzicht van Zuid Holland
Trouwen midden in de natuur, vlakbij Rotterdam

Een unieke plek midden in het Bergse Bos

Lake House Rotterdam is een prachtig paviljoen in het Lage Bergse Bos. Ons pand kenmerkt zich door prachtige architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur. Je kan bij ons terecht voor zowel lunch als diner, een goede kop koffie en natuurlijk voor een uitgebreide borrel.

Weekend Beats at Lake House
Elke zondagmiddag (vanaf 12:00) verzorgen onze huis DJ’s de muziek voor de perfecte setting. Geniet van onze uitgebreide lunch, bites en/of diner kaart met één van onze signature huisgemaakte cocktails met de soundtrack van de DJ.

Uw feest of evenement bij Lake House!
Iets te vieren? Bij Lake House kun je altijd terecht om van jouw feest een speciale en bijzondere aangelegenheid te maken! Van surprise party tot baby shower, en van familie diner tot klassenborrel; wij zorgen dat je niks te kort komt. Bekijk hier alle mogelijkheden en onze brochure.

Lake House Rotterdam is een officiële trouwlocatie waar ook de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden, inclusief het diner, receptie en feest.

Daarnaast bieden we uitstekende zakelijke mogelijkheden voor vergaderingen, product lanceringen e.d. Voor meer informatie kan je bellen met 010 – 223 53 81 of mailen naar info@lakehouserotterdam.nl.

Openingstijden
Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur en op zondag vanaf 09:00 uur. Zie ook onze volledige & bijzondere openingstijden.

Lieve gasten,

Het gaat niet goed, er moeten stappen worden genomen om de Corona situatie niet verder te laten escaleren: #FlattenTheCurve

Vanuit de overheid zijn wij daarom verplicht onze deuren tot 28 april 2020 gesloten te houden.

Laten we elkaar zoveel mogelijk helpen in deze moeilijke en spannende tijd. Paniek is niet het antwoord, maar verantwoordelijkheid, respect en liefde wel. We hopen, net als iedereen, dat we dit virus met zijn allen snel onder controle hebben en weer over kunnen gaan tot genieten.

Met alle gasten die een event hebben geboekt bij ons in de periode tot en met 28 april wordt z.s.m. contact opgenomen. Heb je nog vragen? Kijk dan in de FAQ hieronder of neem contact met ons op:

Voor algemene informatie: info@lakehouserotterdam.nl
Voor events, bruiloften e.d.: events@lakehouserotterdam.nl

We hopen jullie, zodra dat mogelijk is, snel weer te mogen ontvangen in ons restaurant en op ons zonnige terras met een goed glas wijn, om te kunnen proosten op het leven met elkaar. Tot die tijd kunt u gewoon onze website gebruiken voor alle informatie.

Team Lake House

Op dit moment weten wij hetzelfde als ieder ander, namelijk dat wat onze overheid en het RIVM hebben gedeeld. Vooralsnog kijken wij nog niet verder dan de verplichte sluiting t/m 6 april 2020. Alle gasten met events in deze periode zijn reeds benaderd. Mocht de overheid het nodig achten na 6 april 2020 de sluiting te verlengen, zullen wij onmiddellijk contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Heb je zelf vragen? Stuur dan een mail naar events@lakehouserotterdam.nl

Alle reserveringen tot 6 april 2020 zijn door ons automatisch geannuleerd. Alle lopende events t/m 6 april 2020 zijn in contact met onze Sales & Events afdeling. Heeft u een restaurant reservering na 6 april, en wilt u deze annuleren? Dit kunt u zelf doen via de knop annuleren in uw bevestigingsmail. Voor events annuleringen ná 6 april 2020 gelden onze gebruikelijke annuleringsvoorwaarden.
Voor aanbetaalde reserveringen, zoals bijv. voor ons Sunday Breakfast, bieden wij twee opties:
1) Het aanbetaalde bedrag blijft staan en kan worden gebruikt als waardebon zodra wij weer geopend zijn.
2) U krijgt het geld terug.
Ja, dat kan zeker. Daar zou je ons zelfs enorm mee helpen om de cashflow op gang te houden. Via deze link kun je een waardebon kopen. De minimale waarde is €10,-, maar je kunt deze aanpassen naar welk bedrag je wilt.
Zeker weten! Op vrij- en zaterdagen tussen 15:00 en 20:00 bezorgen wij een heerlijk, restaurant waardig, drie-gangen menu en mooie wijnen aan huis. Bestellen kan via onze ‘bestellen’ rechtsonderin.
Ja, Staatsbosbeheer heeft ons laten weten dat het bos gewoon geopend is.
Onze speeltuin is gewoon toegankelijk. Let daarbij wel goed op het houden van voldoende afstand van elkaar, was bij thuiskomst direct goed de handen en neem alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht.⁠ Er is geen supervisie aanwezig. Betreden is op eigen risico.

Lake House at Home

Bezorgen

Haal Lake House in huis met onze bezorgservice!

Wij bezorgen op vrijdag en zaterdag tussen 15:00 en 20:00 en garanderen een echte restaurant beleving aan huis. Met Pasen geniet u van een heerlijk en uitgebreid ontbijt of brunch, gratis thuis bezorgd.

Met een paar minuten werk in uw eigen keuken geniet u van een prachtig drie gangen menu aan uw eigen tafel.

Recepten

Een (van de vele) gevolgen van de horeca sluiting is dat onze koks zich, laten we het netjes zeggen, vervelen. Daarom komen ze met een uitdaging voor jou!

Onze koks gaan de komende weken onze gerechten koken en aan jou laten zien hoe zij het doen. Aan jou de uitdaging om te laten zien hoe jij het er vanaf brengt!

Doe je mee?

Lake House Menu

Het Lake House Menu is een wisselend specialiteiten keuze menu, speciaal voor u samengesteld door chefs Jochem Appel & IJsbrant Wilbrenninck.

Wij gebruiken enkel dagverse en seizoensgebonden producten waarbij prijs – kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Vraag uw gastvrouw / -heer naar de wijn / spijs mogelijkheden.

Lunch Menu | 27,50
Het Lake House Lunch menu bestaat uit twee gangen; voor- en hoofdgerecht

Dinner Menu | 39,00
Het Lake House Dinner menu bestaat uit drie gangen; voor-, hoofd- en nagerecht

Geniet elke zondag van ons Sunday Breakfast!

Sunday Breakfast

Geniet op zondag van ons heerlijke Sunday Breakfast, voor slechts €20 per persoon. Het ontbijt wordt geserveerd vanaf 09:00, reserveren is gewenst.

De perfecte lunchspot van het Bergse Bos

Lunch

U bent dagelijks van harte welkom bij Lake House Rotterdam voor zowel een snelle als uitgebreide lunch. Onze lunch wordt geserveerd van 11:30 tot 16:00.

Heb je onze ruime cocktail kaart al gechecked?

Drinks & Bites

Voor elke borrel bent u bij Lake House aan het juiste adres. Aan de bar of bij de open haard; het is goed vertoeven met onze uitgebreide Cocktail & Bites kaart.

Geniet van heerlijke kreeft bij Lake House

Dinner

De ongedwongen sfeer en unieke inrichting van Lake House zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt. Het diner wordt dagelijks geserveerd vanaf 17:30.

Check onze ruime wijn selectie

Wijn

Wij zijn trots op onze uitgebreide wijnkaart met een ruime keuze per glas en per fles. Van een frisse bubbel tot een stevige rode wijn, wij hebben het in huis.

Events

Moederdag bij Lake House

Zondag 10 mei 2020

Moederdag
Sunday BBQ bij Lake House Rotterdam

Zondag 31 mei 2020

Sunday BBQ
LAKES Diamond Edition

Donderdag 29 oktober 2020

LAKES Diamond Edition

Uitgelicht

Contact

Wilt u meer informatie? Stuur ons een email!

Wilt u informatie aanvragen of een afspraak maken met ons? Wij verzoeken u het contact formulier op deze pagina in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Waar wil je informatie over?

Datum

Hoe laat zou je willen komen?

Aantal personen

Je bericht

Alle velden zijn verplicht

Adres

Lake House Rotterdam
Bergsebosdreef 6
2661GN Bergschenhoek
T: 010 223 53 81
@: info@lakehouserotterdam.nl

Bekijk onze bijzondere openingstijden.

Bereikbaarheid

Volg @lakehouserotterdam