Bij Lake House voel je je altijd thuis!Lake House Rotterdam
Christmas At The Lake
Wine & Dine op de mooiste plek van het Bergse Bos
Geroosterde Aubergine
Een fantastisch aperitief!

Een unieke plek midden in het Bergse Bos

Lake House Rotterdam is een prachtig paviljoen in het Lage Bergse Bos. Ons pand kenmerkt zich door prachtige architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur. Je kan bij ons terecht voor zowel lunch als diner, een goede kop koffie en natuurlijk voor een uitgebreide borrel.

Weekend Beats at Lake House
Elke zaterdagavond (vanaf 18:30) en zondagmiddag (vanaf 12:00) verzorgt onze DJ de beats voor de perfecte setting. Geniet van onze uitgebreide lunch, bites en/of diner kaart met één van onze signature huisgemaakte cocktails met de soundtrack van de DJ.

Uw feest of evenement bij Lake House!
Iets te vieren? Bij Lake House kun je altijd terecht om van jouw feest een speciale en bijzondere aangelegenheid te maken! Van surprise party tot baby shower, en van familie diner tot klassenborrel; wij zorgen dat je niks te kort komt. Bekijk hier alle mogelijkheden en onze brochure.

Lake House Rotterdam is een officiële trouwlocatie waar ook de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden, inclusief het diner, receptie en feest.

Daarnaast bieden we uitstekende zakelijke mogelijkheden voor vergaderingen, product lanceringen e.d. Voor meer informatie kan je bellen met 010 – 223 53 81 of mailen naar info@lakehouserotterdam.nl.

Openingstijden
Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur en op zondag vanaf 09:00 uur. Zie ook onze volledige & bijzondere openingstijden.

Lake House Menu

Het Lake House Menu is een wisselend specialiteiten keuze menu, speciaal voor u samengesteld door chef Jochem Appel.

Wij gebruiken enkel dagverse en seizoensgebonden producten waarbij prijs – kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Vraag uw gastvrouw / -heer naar de wijn / spijs mogelijkheden.

Lunch Menu | 27,50
Het Lake House Lunch menu bestaat uit twee gangen; voor- en hoofdgerecht

Dinner Menu | 39,00
Het Lake House Dinner menu bestaat uit drie gangen; voor-, hoofd- en nagerecht

De perfecte lunchspot van het Bergse Bos

Lunch

U bent dagelijks van harte welkom bij Lake House Rotterdam voor zowel een snelle als uitgebreide lunch. Onze lunch wordt geserveerd van 11:30 tot 16:00.

Heb je onze ruime cocktail kaart al gechecked?

Drinks & Bites

Voor elke borrel bent u bij Lake House aan het juiste adres. Aan de bar of bij de open haard; Het is goed vertoeven met onze uitgebreide Cocktail & Bites kaart.

Wine & Dine op de mooiste plek van de regio Rijnmond!

Dinner

De ongedwongen sfeer en unieke inrichting van Lake House zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt. Ons diner wordt geserveerd vanaf 17:30.

Check onze ruime wijn selectie

Wijn

Wij zijn trots op onze uitgebreide wijnkaart met een ruime keuze per glas en per fles. Van een frisse bubbel tot een stevige rode, alles is aanwezig!

Christmas at the Lake

Kerst

Geniet met familie, vrienden of collega’s van onze overheerlijke kerstmenu’s bij Lake House Rotterdam, in de warmste kerstsfeer van de regio.

Events

Formule 1

Zondag 17 november 2019

Formule 1 Live
Sinterklaas komt op bezoek!

Zaterdag 23 november 2019

Sinterklaas komt op bezoek!
LAKES Diamond Edition | 16 april 2020

Donderdag 16 april 2020

LAKES Diamond Edition
Sunday Breakfast

Elke zondag vanaf 09:00

Sunday Breakfast

Elke woensdag vanaf 17:30

Wednesday Specials

Christmas At The Lake

Christmas At The Lake

Christmas is coming home

Terwijl Lou Prince met zijn warme stem de mooiste kerstnummers ten gehore brengt, kijk jij uit over het mooiste stukje natuur van de regio en geniet je van de voortreffelijke gerechten, prachtige wijnen en warme, ultieme kerstsfeer van Lake House.

We gaan je beide kerstdagen volledig in de watten leggen; Ontvangst met een glas bubbels, gevolgd door een heerlijke amuse van de chef en aansluitend een 4-gangen lunch, of 6-gangen diner. Hierbij kun je gebruik maken van onze open bar (binnenlands gedistilleerd) en bijpassende wijnarrangement bij elke gang.

Voor zowel het kerstdiner als de kerstlunch ben je voor een vaste prijs helemaal klaar. Kinderen tot 12 jaar eten mee voor de halve prijs. Wij vragen een aanbetaling van 50% voor zowel lunch als diner. Aanbetalingen zijn non-refundable.

Op 24 december (kerstavond) serveren wij ons a la carte diner.

Christmas At The Lake

Uitgelicht

De wijnen van Corette, hardlopers bij Lake House

Een van de meest bestelde wijnen in ons assortiment is de Corette Chardonnay; een romige, volle Chardonnay met een lichte vanille toets van de eiken houten vaten. Naast de Chardonnay schenken wij ook de Viognier en Cabernet Sauvignon van Corette, tijd om kennis te maken met dit wijnhuis.

Contact

Wilt u meer informatie? Stuur ons een email!

Wilt u informatie aanvragen of een afspraak maken met ons? Wij verzoeken u het contact formulier op deze pagina in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Waar wil je informatie over?

Datum

Hoe laat zou je willen komen?

Aantal personen

Je bericht

Alle velden zijn verplicht

Adres

Lake House Rotterdam
Bergsebosdreef 6
2661GN Bergschenhoek
T: 010 223 53 81
@: info@lakehouserotterdam.nl

Het is woensdag 22:22We zijn geopend!

Bekijk ook onze bijzondere openingstijden.

Bereikbaarheid