Blog

Alles wat je van ons wilt weten

Filter

Waarom een Weddingplanner of ceremoniemeester inhuren?

8 oktober 2020
Een ceremoniemeester haalt de ​stress en kostbare tijd ​die jullie zelf erin zouden steken, weg bij het organiseren van jullie bruiloft.

Betrek kinderen op een leuke manier bij jullie bruiloft

27 augustus 2020
Het geheim voor een zorgeloze dag? Betrek de kinderen bij jullie bruiloft! Check onze handige tips om de kids te betrekken op de dag!

De bruidstaart… waar begin je?

27 juli 2020
De bruidstaart... waar begin je met kiezen? Er is zoveel lekkers en zoveel moois. Ga je voor klassiek, eigentijds of voor iets heel anders?

Weddingplanner, wel of niet doen?

20 juli 2020
Een weddingplanner, dat is toch alleen voor de rijken? Nee hoor, het tegendeel is waar! Een weddingplanner verlost je van alle hoofdpijn...

De styling van jullie bruiloft

8 juli 2020
Hoe zorgen jullie ervoor dat jullie trouwdag een goede reflectie is van jullie karakters? Mariska van White Wedding Chairs geeft styling tips!

Tips voor de perfecte bruidslook!

30 juni 2020
Mariska van MooiMariska geeft de 9 tips voor dé perfecte bruidslook voor jouw grote dag! Wat moet je doen bij tranen? Je leest het hier!

De zoektocht naar jullie trouwfotograaf

24 juni 2020
De enige tastbare herinnering na afloop van jullie dag zijn de foto’s, dus een goede trouwfotograaf vinden is een must. Maar hoe?

Recept: Lamskotelet met geroosterde bloemkool

15 april 2020
Chef-kok IJsbrant Wilbrenninck van Lake House Rotterdam maakt gemarineerde lamskotelet met bloemkool op de bbq.

Recept: Tonijn Tartare

9 april 2020
Chef-kok Jochem Appel van Lake House Rotterdam laat zien hoe je heel eenvoudig een superlekkere Tonijn Tartare thuis maakt!

Recept: Rib Eye van de BBQ

4 april 2020
Lente weer vraagt om een lekkere BBQ natuurlijk. Chef-kok IJsbrant Wilbrenninck laat zien hoe hij een heerlijke Rib Eye op de BBQ bereidt.