fbpx

De Bruidstaart… waar begin je?

Jullie gaan trouwen, hoe gaaf is dat! Een bruiloft staat voor de verbintenis die twee mensen met elkaar aan gaan. Iets heel persoonlijks dus. Waarschijnlijk hebben jullie al een trouwdatum, locatie en enkele andere leveranciers geregeld en is het nu tijd voor de bruidstaart! Belangrijk is dat de bruidstaart er niet alleen lekker uit ziet, maar dat ook echt is! Bij Bakverhalen stemmen we niet alleen de buitenkant van de bruidstaart af op jullie bruiloft, maar personaliseren we ook de smaak van jullie bruidstaart. De bruiloft is een dag die je je altijd zal herinneren. Met Bakverhalen wil ik herinneringen creëren vol met liefde. Al mijn bruidstaarten zijn op maat gemaakt voor ieder bruidspaar waarbij veel waarde wordt gehecht aan niet alleen het ontwerp maar ook de smaak van de taart.  

Tijdens een proeverij krijgen jullie diverse vullingen en biscuits te proeven. Deze worden los gepresenteerd zodat jullie zelf kunnen combineren om de ideale smaak voor jullie te vinden! Terwijl jullie lekker aan het proeven zijn, zullen we ook het ontwerp van de taart bespreken. Dit wordt dan uitgewerkt in een schets zodat jullie een goed beeld krijgen van de bruidstaart. Op de trouwdag wordt de bruidstaart door mij persoonlijk bezorgd. Bruidstaarten van Bakverhalen worden in stijl en smaak geheel op jullie afgestemd. Geen enkele taart zal dan ook hetzelfde zijn, want geen enkel bruidspaar is gelijk. Benieuwd hoe jullie bruidstaart er uit zou zien en smaken?  Boek dan een proeverij in bij Bakverhalen! 

Over Angelique

Al vroeg zat de liefde voor patisserie er in. Als klein meisje stond ik al bij mijn moeder in de keuken te koken en te bakken. Een van de eerste dingen die ik bakte waren waarschijnlijk simpele zandkoekjes. Langzaamaan groeide dat uit naar steeds meer zoetigheid en lekkers. Oma vertelde altijd verhalen over de banketbakkerij van haar ouders. Dus dat bakken zit wel in de familie. Aan bakken en eten heb ik de meest waardevolle herinneringen. Daarnaast gaat de liefde ook nog eens door de mag en zit ik (of misschien m’n man nog wel meer) gebakken. Voor mijn man nam ik tijdens onze eerste date brownies mee. Toen wij zelf gingen trouwen hebben wij kleine doosjes met brownies uitgedeeld aan onze gasten als bedankjes. Smaken brengen herinneringen tot leven of ze vertellen juist een nieuw verhaal. Daarom zijn mijn bruidstaarten uniek en compleet op maat gemaakt.

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply