In verband met de horeca sluiting zijn wij gesloten voor het publiek, om zo de verspreiding van het Corona (Covid-19) virus tegen te gaan. Een (van de vele) gevolgen hiervan is dat onze koks zich, laten we het netjes zeggen, vervelen. Daarom komen ze met een uitdaging voor jou! Onze koks gaan de komende weken onze gerechten koken en aan jou laten zien hoe zij het doen. Aan jou de uitdaging om te laten zien hoe jij het er vanaf brengt! Doe je mee?
Aflevering 1: IJsbrant Wilbrenninck maakt een heerlijk truffelrisotto recept met een gebakken ei
Aflevering 2: Luke van Velzen maakt onze steak tartare
Aflevering 3: Jochem Appel maakt een Pokebowl
Als je zelf een pokebowl of sushi hebt gemaakt hou je bijna altijd wel rijst over. En verspillen, daar houden we niet van! Daarom laat chef-kok IJsbrant Wilbrenninck zien hoe je met leftover sushi rijst een heerlijke Bento maakt, met avocado & ei.
Wat heb je nodig?
- Witte (sushi) rijst (zoveel je over hebt, ga uit van ongeveer 80 gram per persoon)
- Avocado (in blokjes gesneden)
- Sjalot (gesnipperd)
- Bieslook (gesnipperd)
- Rode peper (gesnipperd)
- Koriander (gesnipperd)
- Vissaus
- Sesamolie
- Sesamzaadjes
- Ei (1 per persoon)
- Waterkers (als topping)
Tip van de Chef Hou je niet van koriander? Probeer dan Italiaanse peterselie of munt.
Durf jij de uitdaging aan? Film of fotografeer hoe jij het er vanaf brengt en deel het met ons via Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!