In verband met de horeca sluiting zijn wij gesloten voor het publiek, om zo de verspreiding van het Corona (Covid-19) virus tegen te gaan. Een (van de vele) gevolgen hiervan is dat onze koks zich, laten we het netjes zeggen, vervelen. Daarom komen ze met een uitdaging voor jou! Onze koks gaan de komende weken onze gerechten koken en aan jou laten zien hoe zij het doen.
Durf jij de uitdaging aan? Film of fotografeer hoe jij het er vanaf brengt en deel het met ons via Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!
[/av_textblock] [/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-eu7j8b’] [av_heading heading=’Afleveringen’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ size=” subheading_active=” subheading_size=” margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading] [av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k8ii8li6′ admin_preview_bg=”]Aflevering 1: IJsbrant Wilbrenninck maakt een heerlijk truffelrisotto recept met een gebakken ei
Aflevering 2: Luke van Velzen maakt onze steak tartare
Aflevering 3: Jochem Appel maakt een Pokebowl
Aflevering 4: IJsbrant Wilbrenninck maakt een Bento met leftover sushi rijst
Aflevering 5: IJsbrant’s Rib Eye van de BBQ
Aflevering 6: Jochem Appel maakt heerlijke tonijn tartare
Aflevering 7: IJsbrant’s Lamskoteletten met geroosterde bloemkool
Een van de lekkerste desserts die er is… vers fruit met een supersnelle en simpele Champagne sabayon.
[/av_textblock] [/av_one_half][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-7e5btn’] [/av_one_fourth][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-5rnx2j’] [av_video src=’https://youtu.be/8r-gOwPLwmk’ mobile_image=’https://lakehouserotterdam.nl/wp-content/uploads/2020/04/versfruit.png’ attachment=’6620′ attachment_size=’full’ video_loop=’aviaTBvideo_loop’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k8iilvr7′] [/av_one_full][av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-4phth7′] [av_heading heading=’Ingrediënten’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=’blockquote modern-quote’ size=” subheading_active=” subheading_size=” margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading] [av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k8iiahmr’ admin_preview_bg=”] Wat heb je nodig, voor ongeveer 4 personen?- Vers fruit (aardbeien, frambozen, wat je wilt)
- Champagne (100ml)
- 4 eidooiers (100mg)
- Suiker (50mg)
Optioneel:
- Crumble van Bastogne koeken
- Cress
Zet eerst een pan met een kleine laag water op het vuur en breng aan de kook. Zet een kom klaar die perfect in de pan past.
Maak het fruit schoon en leg dit in leuke schaaltjes. Scheidt de eidooiers van het eiwit en doe deze in de kom. Dit zal uitkomen op ongeveer 100 gram, als je kleine eieren gebruikt kun je er nog een eidooier bij doen.
Voeg hier 50 gram suiker aan toe en klop het tot een glad geheel. Voeg 100 ml champagne toe (cava kan ook als je dat in huis hebt) en klop verder tot het een mooi glad geheel is.
Zet de kom op de pan en klop ‘au-bain-marie’ tot het een mooi, lobbig en luchtige massa is.
Doe met een lepel de Champagne sabayon over het vers fruit, werk eventueel af met een beetje crumble van Bastogne koeken en een cressje.
Eet smakelijk!
[/av_textblock]
[/av_one_half][/av_section]