fbpx

De mosselen zijn er! Vanaf maandag 15 juli hebben wij een heerlijke mosselkaart naast onze gebruikelijke kaart. Kom je snel proeven?

Onze chef Jochem Appel heeft een aantal prachtige mosselgerechten samengesteld om van te komen genieten. Wat te denken van een heerlijke amuse om het diner mee te beginnen of voor bij de borrel? Deze amuse bestaat uit 6 verse mosselen, getopt met crème fraîche en Imperial kaviaar! Ultiem genieten met een goede champagne.

Als voorgerecht serveren wij verse mosselen met mouclade met saffraan, peterselie en aardappel.

Als hoofdgerecht kunt u kiezen voor twee verschillende mosselpannetjes: Traditioneel en Mouclade.

Voor de traditionele mosselpan worden de mosselen gekookt in witte wijn en geserveerd met verse frites, harissa en vadouvan.
Voor de mosselpan met mouclade worden de mosselen gekookt in de mouclade met saffraan en peterselie, en geserveerd met verse frites.

Al deze mosselgerechten zijn heerlijk en alleen verkrijgbaar gedurende het mosselseizoen.

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply