Weddings

at the Lake

Dé trouwlocatie van Rotterdam & Lansingerland

De dag dat jullie elkaar het ja-woord geven is een dag die jullie nooit meer zullen vergeten. Een dag die de perfecte locatie verdient! Lake House Rotterdam biedt dé entourage om van jullie dag de mooiste van jullie leven te maken. Gelegen in het Bergse Bos met uitzicht over het water en de natuur, biedt Lake House de mooiste setting.

Onze exclusieve binnenruimte biedt plek aan groepen tot 150 personen en beschikt over een eigen terras en tuin. Wat is er romantischer dan buiten, midden in de natuur, te trouwen?

De mogelijkheden bij Lake House zijn onbegrensd! Wil je nog meer informatie? Vraag dan onze brochure aan waar je alle informatie in kunt vinden!

Van ceremonie tot het feest, Lake House biedt dé ultieme entourage voor een onvergetelijke trouwdag!

Let the adventure begin…

De perfecte dag…

Jullie dag bij Lake House… met prachtig uitzicht over het Bergse Bos & het water! Bij Lake House staat persoonlijk contact voorop, ons Wedding Team doet er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Alvast beginnen met de voorpret? Vraag dan onze brochure aan, met een minuutje vinden jullie hem in jullie email!

Diner buiten met het mooiste uitzicht van Zuid Holland

Blog

Bij het plannen van een bruiloft komt ontzettend veel kijken. Van locatie tot DJ, en van fotograaf tot decoratie. In ons trouwblog zetten we verschillende gaan we dieper in op alles wat er komt kijken bij het plannen van dé grote dag.

Filter

Waarom een Weddingplanner of ceremoniemeester inhuren?

Een ceremoniemeester haalt de ​stress en kostbare tijd ​die jullie zelf erin zouden steken, weg bij het organiseren van jullie bruiloft.

Betrek kinderen op een leuke manier bij jullie bruiloft

Het geheim voor een zorgeloze dag? Betrek de kinderen bij jullie bruiloft! Check onze handige tips om de kids te betrekken op de dag!

De bruidstaart… waar begin je?

De bruidstaart... waar begin je met kiezen? Er is zoveel lekkers en zoveel moois. Ga je voor klassiek, eigentijds of voor iets heel anders?

Weddingplanner, wel of niet doen?

Een weddingplanner, dat is toch alleen voor de rijken? Nee hoor, het tegendeel is waar! Een weddingplanner verlost je van alle hoofdpijn...

Partners & Leveranciers

Van styling tot fotografie, binnen alle facetten van een bruiloft werken wij met veel plezier samen met een aantal vaste partners waar we jullie graag mee in contact brengen.

Willen jullie een afspraak maken met ons Wedding Team? Dat kan natuurlijk! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan neemt ons Wedding Team vervolgens zsm contact met jullie op.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Voorkeursdatum

  Begintijd

  Eindtijd

  Aantal personen

  Je bericht

  Alle velden zijn verplicht