Business

at the Lake

Welkom bij de zakelijke locatie van de regio…

Lake House Rotterdam is dé inspirerende locatie voor elke zakelijke aangelegenheid. Buiten de drukte van de stad, gastvrij, uitstekend bereikbaar en met ruime gratis parkeergelegenheid.

Kleinschalig vergaderen met een heerlijke lunch of diner. Ook in deze bijzondere tijden kun je voor jouw vergadering bij ons terecht. Op een veilige & verantwoorde manier vergaderen, maar met de gebruikelijke service en luxe die je van ons gewend bent.

Afhankelijk van de grootte van de groep is het mogelijk te vergaderen in onze Private Room (tot 9 personen) of onze grotere Party Room, met eigen terras & tuin. Ons volledige pand is voorzien van uitstekende ventilatie, zodat jullie onbezorgd plaats kunnen nemen.

Benieuwd wat we in deze tijden voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag onze brochure aan.

Lake House onderscheidt zich door het brede concept in een warme ambiance. De menukaart is eerlijk, aantrekkelijk en maakt gebruik van natuurlijke producten. De samenkomst van de unieke sfeer van het restaurant en het zonnigste terras van de regio maken van Lake House de ‘place to be’ van Rotterdam en omstreken.

Altijd veilig & verantwoord vergaderen volgens de maatregelen van het RIVM.

De mogelijkheden zijn eindeloos…

De Private Room & Party Room van Lake House Rotterdam bieden de perfecte setting voor elke aangelegenheid. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een uitgebreide lunch of een klassenborrel!

Lake House Rotterdam biedt 5 verschillende arrangementen. In onze Private Room zijn de arrangementen te boeken van 10 tot 40 personen, in onze Party room van 20 tot 80 personen. Bestaat uw gezelschap uit minder dan 10 personen? Wij maken graag een offerte op maat.

Geniet van bijzondere hapjes, een uitgebreide lunch of lekkere borrel

Bergse Bos Arrangement | €16,5 per persoon
Halve dag (4 uur)

Rottemeren Arrangement | €47,5 per persoon
Halve dag met lunch (4 uur)

Lansingerland Arrangement | €58 per persoon
Halve dag met diner (4 uur)

Lake House Arrangement | €65 per persoon
Hele dag met lunch (8 uur)

Lake House Deluxe Arrangement | €105 per persoon
Hele dag met lunch & drie gangen diner (8 uur)

Bij alle arrangementen zijn een 55” 4K LED TV, flipover met stiften, kladblokjes met pennen en koffie/thee/water arrangement inbegrepen.

Voor de lunch in onze arrangementen heeft u de keuze uit een 2-gangen lunch of broodjes lunch. De broodjes lunch bestaat uit drie belegde broodjes per persoon (vis, vlees & vegetarisch), handfruit, kroket, soep en koffie/thee & water.

Breid uw arrangement uit:
Handfruit | per persoon | 2,50
Madeleines | twee stuks | per persoon | 4,85
Gebak | per persoon | 5,25

Meer weten? Vraag onze brochure aan!

Inspirerende netwerkborrels op een unieke locatie

Liever direct contact? Geen probleem!

Wilt u een aanvraag doen voor een vergadering, borrel, diner of iets anders? Vul het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Voorkeursdatum

  Hoe laat zou u willen komen?

  Uit hoeveel personen bestaat uw groep?

  Wat wilt u bij Lake House doen?

  Uw bericht

  Alle velden zijn verplicht