fbpx

Lake House Rotterdam organiseert in samenwerking met Open Top Trouwlocatie Route een open dag voor aankomende bruidsparen!

De dag dat jullie elkaar het ja-woord geven is een dag die jullie nooit meer zullen vergeten. Een dag die de perfecte locatie verdient! Lake House biedt de perfecte entourage om van deze dag de mooiste van jullie leven te maken. Gelegen aan het water in het Lage Bergse Bos, midden in de natuur, is Lake House de perfecte setting en dat kun je op zondag 27 juni 2021 met eigen ogen aanschouwen!

Die dag organiseert het Wedding Team van Lake House een speciale open dag onder de noemer ‘Weddings at the Lake’. Bruidsparen zijn van harte welkom om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen Lake House om van hun speciale dag de mooiste van hun leven te maken. Alles wordt uit de kast getrokken om te laten zien wat er kan, en uiteraard geheel COVID proof. Lake House is een officieel ‘huis der gemeente’ van de gemeente Lansingerland, waardoor ook de huwelijksvoltrekking hier plaats kan vinden en bruidsparen hun gehele dag op dezelfde locatie kunnen doorbrengen.

Bruidsparen zijn op zondag 27 juni vanaf 11:00 tot 17:00 uur van harte welkom, de toegang is gratis. In lijn met het landelijk beleid omtrent het corona virus wordt wel verzocht aan te melden, dit kan via de website Open Top Trouwlocaties. In de Party Room van Lake House en het bijbehorende terras en tuin is er naast uitstekende ventilatie tevens genoeg ruimte om de 1,5 meter afstand te houden tot andere aanwezigen.

Aanmelden kan via opentoptrouwlocatieroute.nl.

admin

Author admin

More posts by admin

Join the discussion One Comment

 • Kimberley schreef:

  Goedendag,

  Wij hebben helaas jullie open dag vorige week gemist. Is het mogelijk dat we alsnog meer informatie ontvangen omtrent trouwen aan het lakehouse, mogelijke datums in augustus 2021 en prijzen?

  We denken aan een bruiloft met kerkelijke ceremonie op locatie bij jullie aan het water met ongeveer 120 man. Daarna zouden we hun graag koffie en thee of iets in de vorm van prosecco aanbieden. Vervolgens zullen we de dag voortzetten met de daggasten, 43 man, en dineren we graag op locatie. S’avonds houden we graag een feest. Vanuit de informatie op de website begreep ik dat het mogelijk is om dit binnen te doen. Trouwen stellen doorgaans onder een tent bij jullie met slecht weer of binnen? Ook horen we graag hoe exclusief je het lakehouse kan afhuren.
  Idealiter zouden we graag een apart kamer voor bruid en bruidegom hebben om even op te frissen.

  Met vriendelijke groet,

  Kimberley Remy en Mathias wolthuis

Leave a Reply