fbpx

“Lake House Rotterdam is af, en hoe”. Dat is de prachtige titel van het artikel dat De Buik van Rotterdam over ons heeft geschreven nadat ze onlangs bij Lake House hebben gegeten.

Waar ik bij mijn laatste bezoek al behoorlijk onder de indruk was van de buitenkant van het gebouw, ziet het interieur van Lake House er nu ook uit om door een ringetje te halen. De luxe stoelen, zitbanken en halfronde hoekbanken zien eruit alsof je altijd in wil blijven zitten. Bovendien hangt er een warme, ongedwongen en gezellige sfeer. Ook heel tof is het lounge gedeelte. Hier kun je, zittend bij de brandende open haard, met een drankje in je hand, wachten tot je tafel klaar is. “Like a boss”, zeg maar.

Benieuwd naar het volledige artikel, wat ze hebben gegeten en wat ze er verder van vonden? Lees dan verder op hun website!

Lake House Rotterdam is af, en hoe – De Buik van Rotterdam

admin

Author admin

More posts by admin

Join the discussion 2 Comments

  • W.J.G. Wijnen schreef:

    Na vele jaren bezoek aan de beide voorgangers van LHR vernam ik van de heropening.
    Benieuwd bezocht ik LHR voor een lunch.
    Verwachting waar gemaakt: uitstekend verzorgd, plezierige ontvangst en bediening (waaronder niet om de haverklap vragen ”Wilt u nog iets drinken ?!”). Grandioze ligging, ruime parkeergelegenheid, fraai en sfeervol interieur.
    Aanbevolen!

Leave a Reply