fbpx

Bergschenhoek, 6 juni 2019 – Op donderdag 6 juni 2019 heeft René Cieremans van Lake House Rotterdam een cheque met een waarde van € 1.395,- mogen overhandigen aan de Voedselbank Rotterdam. Het bedrag is opgehaald met de verkoop van de Homemade Limoncello van het gloednieuwe paviljoen.

Begin februari 2019 is Lake House Rotterdam (gevestigd in het Lage Bergse Bos) gestart met de verkoop van de Homemade Limoncello, een Italiaanse citroenlikeur welke vaak wordt gedronken als digestief na de maaltijd. De Limoncello is verkrijgbaar per glas en per fles, zodat thuis ook kan worden genoten van deze zelfgemaakte lekkernij.

“Wij werken graag met lokale partijen samen en doen graag iets terug voor de maatschappij,” vertelt René. “Wij vinden het dan ook erg mooi om dit prachtige bedrag van € 1.395,- te mogen overhandigen aan De Voedselbank Rotterdam, zodat zij het uitstekende werk dat zij verrichten voort kunnen zetten.”

Een medewerker van de Voedselbank Rotterdam is het volkomen met René eens; “wij zijn ontzettend blij met ondernemers zoals René, die ons helpen ons werk voort te zetten. Alle hulp die wij kunnen krijgen is van harte welkom, wij werken enkel met vrijwilligers en zijn dus volledig afhankelijk van donaties om ons werk voort te kunnen zetten. Wij waren blij verrast door de hoogte van het bedrag, maar na de Limoncello even geproefd te hebben snappen wij dat deze zo populair is,” zegt ze met een lach. Alle donaties die de Voedselbank ontvangt worden gebruikt om de onkosten, zoals het vervoeren van de voedselpakketten, te vergoeden.

De Homemade Limoncello staat inmiddels vast op de kaart bij Lake House. Aan het eind van het jaar zal een tweede cheque worden uitgereikt.

De Voedselbank is altijd op zoek naar sponsors en vrijwilligers. Voor meer informatie kun je terecht op hun website; voedselbank.nl

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply